Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
wonderland:
Salut, Nina.
Nu sunt așa multe instrucțiuni - eu le-am perceput ca principii și instrumente care să ne ajute pe noi să ne orientăm și să avem parte de o comunicare ușoară.
Păi, aici nu trebuie să te rogi de unul sau de altul, nici nu te simți a treia roată la căruță. E nevoie doar să îți propui, să alegi și să...acționezi.
Bine ai venit! Îți urez să ai, de fapt să îți oferi, un concediu așa cum îți dorești :)
Corma:
Bine v-am gasit. Speranta ca voi putea sa-mi mai ofer placerea unor calatorii, deja ma face fericita. Sper sa si reusesc.
admin:
Bine ati venit, tuturor celor nou intrati! Sunt destul de putin activ pe forum in aceasta perioada, cred ca intuiti de ce....Actiunile se succed acum una dupa cealalta, practic ma intorc dintr-o excursie si plec imediat in urmatoarea, asa ca imi ramane atat de putin timp...Din toamna insa revin... :)
A_Lorelei:
Bine m-am alaturat voua!!!Imi doresc sa ma bucur din plin de alegerea facuta...Abia astept sa impartasim ganduri si aici si sub cerul liber...O zi cu mult soare...in voi!
Geta D:
--- Citat din: A_Lorelei din Marți, 30 Iulie 2013, 11:07 ---Bine m-am alaturat voua!!!Imi doresc sa ma bucur din plin de alegerea facuta...Abia astept sa impartasim ganduri si aici si sub cerul liber...O zi cu mult soare...in voi!
--- Terminare citat ---
Bine ai venit. :)
Este una din alegerile bune din viata ta. Aici vei gasi voie buna si oameni care stiu sa se bucure de viata. Si nu in ultimul rand, dans .... :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă