Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
adda:
Bun venit tuturor!
Mai greu e primul pas la inscriere pe forum si al doilea pentru participare la o actiune....dupa accea...e floare la ureche :)
wonderland:
--- Citat din: murandra din Marți, 16 Iulie 2013, 12:14 ---Ma bucur sa aflu ca incet incet inmultim numarul timisorenilor din comunitatea SC :)
--- Terminare citat ---
Păi, dacă tot vă înmulțiți, poate și înfloriți în acțiuni ...zonale :), că, până acum tot Bucureștiul a rămas fruntea.
Bine ai venit Alexandru.
Bine ai venit eEduard. ;) Dacă moștenești umorul de la mama, înțeleg îndoiala ta.
Dar dacă tot te simți ca la școală, iti urez să te simți si premiant. La toamnă. Sau la primăvară. Sau în fiecare zi. Când vrei tu.
eEduard:
--- Citat din: wonderland din Marți, 16 Iulie 2013, 18:55 ---... Dacă moștenești umorul de la mama, înțeleg îndoiala ta...
--- Terminare citat ---
Și de asta sunt îndoit...nu pot să mă decid între mama și tata... :surrender:
Mulțumesc tuturor pentru călduroasa primire. :flori:
wonderland:
păi, căldura s-ar putea să fie de la flăcările din poza ta de la avatar.
glumesc, ai să te obișnuiești. pe aici oamenii sunt...călduroși ;)
nina_nicoleta:
am vazut acum ceva timp la tv un reportaj despre acest concept ... am caut atunci pe net ... dar n-am gasit nimic ... acum intamplator .... se pare ca am gasit ....
... sa te descurci pe aici trebuie sa citesti la greu toate instructiunile ...
.... ce vreau eu sa zic in mod imperios ... este ca nu doar sunt single ... nu am prieteni ... sa plec in concediu o zi doua, trebuie sa ma rog de unul sau de altul ... si abia daca se lipeste ceva ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă