Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Sherban:
Bine ai venit Mihai, te asteptam in calatorii, in mijlocul naturii.
simo:
Buna, sunt Simo si sunt din Timisoara .Ma bucur ca am gasit si altii ca mine pe aici adica singles ofc.. mi-a luat ceva timp pana sa ma hotarasc sa ma inscriu , eu sunt mai timida (un racusor care iese greu din carapace).oricum sper sa pot gasi prieteni noi pe aici ai mei au plecat toti in strainatate iar eu am ramas in tara cred ca e ceva comun in intervalul de varsta de 30-35 de ani toata lumea pleaca .dar sa nu dechid subiectul asta nu am termina niciodata hehe.
admin:
Bine ati venit, tuturor celor noi! :) Urarea mea vine cu intarziere, sunt insa destul de rar in perioada asta pe aici. Mai tot timpul sunt in actiunile Singles Camp. Sper sa va placa aici!
come undone:
Bine v-am gasit! Incerc sa scriu un prim mesaj, dar parca nimic din ceea ce simt nu se asterne in scris asa cum ar trebui si ma rezum la clasicele: ma numesc Andreea, am 24 de ani si sunt din Bucuresti.
Trec printr-o alta despartire, de data aceasta mai dureroasa decat precendentele (sau asta este impresia foarte subiectiva, in contextul temporal) si ma bucur ca am gasit un loc unde pot intalni oameni ca mine, unde putem sa discutam liber. Nu stiu cum a fost la voi, dar in cazul meu, am ales sa nu mai vorbesc despre asta cu cei apropiati, pentru ca, de cele mai multe ori, ei nu percep in acelasi mod si, oarecum, m-am cam saturat de cliseele de genul: "Esti tanara, sunt destui pesti in lac".
come undone:
Am citit cateva post-uri mai vechi si am vazut ceva legat de intalniri in Bucuresti, dar pentru care este necesar sa existe minim 50 de post-uri pe forum. Pentru participarea la excursii este de asemenea nevoie de un anumit numar de postari online? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă