Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Sunrise:
Corect, mea culpa! :oops: abia acum am vazut
wonderland:
--- Citat din: Sunrise din Marți, 28 Mai 2013, 16:49 ---nuuuu, esti exact cat trebuie pentru cei nou veniti, ca sa nu avem senzatia ca vorbim singuri.
M.am gandit ca Gigi nu are timp de mailuri, am vazut ca se implica in toate actiunile si e frecvent plecat.
--- Terminare citat ---
Mulțumesc:).
M-ai prins pe mine într-o fază bună. Și pe Gigi într-o perioadă aglomerată. Dar să nu crezi că nu e prezent. Vede tot, știe tot. Pe bune, nu știu cum reușește :applause:
La drept vorbind, io tot nouă mă văd.
Cât despre regulamente, tutoriale și celelalte - nici prin cap nu mi-a trecut că nu sunt primele citite de fiecare nou intrat :giggle: Dar, dacă ai citit, fie și acum, :tomato:cred că ai înțeles mai bine rolul forumului.
Sherban:
Multumesc de urari Wonderland Am trecut direct in spatiul real, tocmai m am intors din Tara Luanei :) oricum aidreptate, inca 40 de postari si gata :)
Sherban:
--- Citat din: Cory din Marți, 28 Mai 2013, 09:52 ---Bine ai venit Roxana! *|*
--- Terminare citat ---
Multumesc Cory! Sper sa ne intalnim intr o excursie :)
wonderland:
--- Citat din: Sherban din Luni, 03 Iunie 2013, 22:39 ---Multumesc de urari Wonderland Am trecut direct in spatiul real, tocmai m am intors din Tara Luanei :) oricum aidreptate, inca 40 de postari si gata :)
--- Terminare citat ---
Cu drag.
Bine ai revenit! Se pare că ti-ai făcut ieșirea în realitatea Singles Camps pășind într-un târâm de vis, dacă e să mă iau după impresiile împărtășite, de Gigi și de ceilalți, la topicul cu pricina:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă