Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (354/933) > >>

wonderland:

--- Citat din: Sherban din Luni, 27 Mai 2013, 21:52 ---recunosc ca nu mă pasioneaza relationarea in spațiul virtual...nu stiu cum o sa ajung la 50 de postari :) multumesc

--- Terminare citat ---

Să atingi 50 de postări - nu e un target impus. Dar poate fi un  obiectiv personal care merită. Eu sunt putin invidioasă și plină de admirație  pentru grupul/grupurile din București care știu să profite de oportunitățile de timp liber din oraș sau din apropiere.

Acest forum este diferit de altele  tocmai prin faptul că relaționarea în spațiul virtual e doar o punte de trecere în spațiul real :thumbup:

Așa că, bine ai venit!  :flori:

Sunrise:
wonderland, as avea o sugestie pentru topicul acesta de prezentare care pare un bloc compact de mesaje destul de greu de parcurs daca intr-adevar vrei sa afli cate ceva despre fiecare (si eu am vrut, macar sa vad din ce oras e fiecare). Ar putea fi impartit pe luni: ian 2013, feb 2013 sau macar pe anotimpuri, cred ca s-ar vedea si mai usor ca exista o ritmicitate a inscrierilor.

La actiuni e totul frumos delimitat in timp si sunt usor de parcurs, in plus transmit ca sunt (sau nu) de actualitate - zic si eu, asa se vad lucrurile dinspre mine, poate exista o alta logica pentru care sunt asa cum sunt :)

wonderland:

--- Citat din: Sunrise din Marți, 28 Mai 2013, 14:30 ---wonderland, as avea o sugestie....

--- Terminare citat ---

( :oops:, ori sunt prea prezentă pe forum, ori prea băgăcioasă de las așa impresii :coolsmiley:)

Sunrise, eu pot fi doar un bun ascultător, partener de dialog și de împărtășit păreri personale Singurul care poate aproba, aviza, lua în seamă sugestii este Admin alias Gigi, alias  capo di tutti capi, inițiator, motor, monitor și guvernator peste lumea creată de el sub numele Singles Camp. ;D
 :bow:

Sunrise:
nuuuu, esti exact cat trebuie pentru cei nou veniti, ca sa nu avem senzatia ca vorbim singuri. De cate zile citesc eu pe aici (si m-am decis sa si scriu) am retinut asa: Wonderland, Mihaela61, Caroline postari lungi si frecvente, Silviu si Cory postari scurte si frecvente. La urari de bun-venit am mai vazut pe cativa ce-i drept. In rest merg pe incredere ca forumul e doar varful icebergului, adica intalnirile din real.

M.am gandit ca Gigi nu are timp de mailuri, am vazut ca se implica in toate actiunile si e frecvent plecat. In plus nu am vazut niciun indemn sa oferim sugestii, am ezitat si cand am scris mesajul precedent. Sorry daca sunt prea directa, face parte din mine  :) :flori:

Caroline:
Exista un topic pentru regulament, tutoriale, propuneri tehnice si sugestii. Si mai exista adresa de email a lui Gigi. Available on iPod.   ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă