Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
murandra:
Va salut pe toti cei din comunitatea Single Camp. Ma numesc Raluca si sunt "new entry". M-am bucurat cand o cunostinta mi-a spus despre acest site, dar a trecut o luna de cand am aflat, si abia acum am intrat si m-am inscris si eu in aceasta minunata comunitate. Acum cred ca-mi pare rau ca am facut-o atat de tarziu, pentru ca am pierdut excursia din Muntii Apuseni, unde nu mai sunt locuri libere, dar mai am inca sanse sa ajung in Muntii Retezat si pe Cheile Nerei. Toate astea sunt destinatii pe care mi le doresc de o viata sa le vad, dar n-am avut cu cine pana acum, si erau atat de aproape de mine ... eu fiind de loc din Timisoara, dar viata ma plimba prin multe locuri din tara asta frumoasa, dar din pacate numai intre patru pereti, in interes de serviciu. Asadar, ma bucur sa va intalnesc pe toti, deocamdata doar virtual, si cu primele excursii, si "live". Abia astept excursiile in Retezat si pe Cheile Nerei. Sunt o mare iubitoare de munte, de relaxare, de apa, de plimbari, de tot ce e frumos, si sper ca in mijlocul vostru sa am ocazia sa redescopar aceste mici placeri, intr-o companie placuta ca a voastra.
Cory:
Bine ai venit Raluca! *|*
nuska:
bine ai venit Raluca.eu inca ma consider nou venita.la Cheile Nerei vin si eu.
Sunrise:
Salutari din Bucuresti! Am dat de ceva vreme de forum, am citit o parte, mi.a plăcut, am tot amânat sa ma înscriu, pana la urma am facut.o si iată.ma si cu un prim mesaj.
Ma bucur sa ma alătur acestui grup de oameni speciali si sper sa ajung sa si cunosc câțiva in acțiunile organizate. Preferinta mea se îndreaptă întotdeauna către mare si soare insa in compania potrivită imi place si muntele, cel pentru incepatori:)). Încerc sa ma lipesc de una dintre iesirile de weekend, anul asta mi.am aranjat deja concediul, a fost terapie post despartire, am luat chiar 2 vacante ca sa fiu sigura ca.mi reincarc bateriile. Atat eu cat si băiatul...
Întâlniri mai mici in Buc sunt? O cafea de grup in weekend?
Bianca
Sunrise:
Ah, m.am lamurit la alt subiect, trebuie sa trec stacheta la 50:). Of, of, la fiecare postare am verificarea aia cu litere scrise la limita vizibilitatii, am ceva de munca inteleg
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă