Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (345/933) > >>

admin:
Buna dimineata Nushka si bine ai venit!

Soare:
Bun venit Nuska,ne bucuram si noi!

nuska:
DE ce si cum v-am gasit.In 2008 si 2009 am plecat in Grecia la munca in speranta unei vieti mai bune si frumoase pentru copii mei si asa a fost.Eram divortata de 9 ani si in toti acesti ani m-am dedicat copiilor.M-am intors si mi-am schimbat serviciul,am scapat de datorii am realizat ca venise timpul sa traiesc ,sa fiu fericita,lucru pe care copii mei mi-l tot repetau.Eram inca tinara  cu copii mari care nu mai aveau mare nevoie de mine.Aveam timp sa visez ,sa realizez cine sint,ce am devenit ce vreau de la viata.Atunci a incoltit ideea ca mai sint si altii ca mine.Unde sint?Cum ii gasesc?Apoi vroiam excursii,intilniri(nu matrimoniale)din acelasi motiv pe care l-ai explicat foarte bine intr-un articol.Am cautat si am gasit.

deli_a:
Ne bucuram ca ne-ai gasit, Nuska ! ma bazez si pe experienta proprie cand afirm ca, intr-adevar, trecerea la o alta etapa se petrece atunci cand iti doresti cu adevarat, cand esti pregatit... asta am cautat si asta am gasit: oameni curajosi, pozitivi, care nu accepta sa-si petreaca viata intre 4 pereti ci prefera sa iasa in excursii, sa cunoasca alti oameni ca ei, sa vada locuri noi, sa se imbogateasca spiritual...

sabrina:
Buna,
Azi am intrat intrat pentru prima data pe forum. Am vrut sa vad mai intai cum functioneaza. Sper sa ne cunoastem cat de curand in vivo. Am ratat intalnirea incepatorilor de la Cisnadioara, dar sunt convinsa ca vor mai fi si altele, sper in vara cand timpul meu liber va fi ceva mai generos. Va doresc tuturor viata frumoasa in familia singles camp ! :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă