Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (343/933) > >>

achile:
Si eu imi doresc sa....simt ca vreau sa vin.Multumesc de invitatie

Caroline:

--- Citat din: achile din Miercuri, 10 Aprilie 2013, 16:33 ---M-am mutat din centrul tarii in urma cu 3 ani, in locul in care am zis ca voi simti tumultul vietii.Concluzia.....m-am nisipit.Dar ma zbat sa ma regasesc.

--- Terminare citat ---

Mai exact, din care centrul tarii? Ca eu am revenit acasa in centrul tarii acum 3 ani, dupa ce am trait tumultul vietii si m-am risipit in multe colturi ale lumii. De regasit a fost greu... da' eu zic ca sunt pe drumul cel bun.  :giggle:

achile:
Centrul tarii...acel oras strajuit de Tampa.

clara39:
mi-as dori sa-ma pot muta intr-un loc pe care sa-l simt...acasa...

bog68:

--- Citat din: clara39 din Joi, 11 Aprilie 2013, 07:52 ---mi-as dori sa-ma pot muta intr-un loc pe care sa-l simt...acasa...

--- Terminare citat ---
Sunt întru totul totul de acord cu tine Clara.
Asta caut și eu...Un loc care să fie al meu, un loc la care atunci când mă întorc de la serviciu să pot spune ,,Sunt la mine acasă!”.
Cineva îmi spunea: ,, Ai fi fericit la tine acasă? Ai fi fericit cu tine singur între patru pereți? Poți să fii tu însuți acasă?
Nu am vrut să intru în polemici cu el că-l țineam o săptămână de vorbă, aproape nici nu l-am băgat în seamă. Atâta știu, că îmi doresc să pot spune “Mă simt bine la mine acasă!” oricare ar fi ea, orice ar avea sau nu ar avea, oriunde ar fi și aș fi, și oricât aș plăti pe ea…

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă