Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Geta D:
Bogdan, m-am blocat cand am vazut raspunsul tau cu privire la carduri. Sunt un om foarte sensibil si nu am gasit cuvinte iar de aici si reactia de a-mi cere scuze pentru ca ti-am amintit de o perioada grea.
Tatal meu a avut sansa sa-i reuseasca operatia in 2004 si sa-i prelungeasca viata mult timp.Traieste si acum.
Iti doresc numai bine. :)
Soare:
Toate ca toate,nu renuntati la umor, chiar in vremuri grele umorul ne ajuta sa trecem de greutatile vietii,
nu-i asa?
wonderland:
--- Citat din: bog68 din Duminică, 07 Aprilie 2013, 23:08 ---(acum pot să te iau de braț și să-ți spun ''tu''?) :)
--- Terminare citat ---
Tu - îmi șade foarte bine. :)
Umorul, cum zice și Soare - ne face inima mai ușoară și mai puternică în vâltoarea vieții. :kissing:
Caroline:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 Aprilie 2013, 08:32 ---bog 68, mai ales nu taia umorul. :) ma bucur de cate ori vad/citesc pe cineva care-l practica inteligent, inspirat si cu naturalete.
si-apoi, e un good tool pentru kilarit melancolia. :)
si fiindca ai amintit...
--- Terminare citat ---
Exacta asta am simtit si eu sa spun ieri, cand am citit postul, da' n-am gasit cuvintele potrivite... Imi veneau in minte tot lucruri de genu' "Si nu mai luati viata asa de tare in serios, ca si-asa nu iesim vii din ea", ceea ce suna ca si cum as fi pus gaz pe foc la discutia despre emoticoane (desi Silviu ne informeaza, pe un alt topic, ca, intre timp, oamenii de stiinta au dovedit ca nu exista moarte).
Ei, comunicarea asta online... need skils. :giggle:
Asa ca... gand la gand cu bucurie. Multumesc, micaela! :kissing:
micaela:
Les grands esprits se rencontrent, fie-ne de bine atata modestie, Caro. :)
Nu stiu cum se face, dar in ultima vreme n-am mai prea intalnit oameni cu umor autentic si am o senzatie amara ca traim intr-o lume posaca si searbada. Cred ca tre' sa mai ies cu gasca vesela SC. :)
Undeva in mintea oamenilor lipsiti de umor, seriozitatea e asociata gresit cu o sobrietate excesiva in mimica, exprimare, ton, rostire "prunuita" (adica aceea care-ti da impresia ca personul in cauza tine cu limba o pruna pe cerul gurii :) ).
Numai cei cu simtul umorului (ce dar frumos e acesta! ) stiu bine ca un umor adevarat nu se naste decat intr-o minte foarte ascutita, creativa, ludica. De aceea, intotdeauna cand intalnesc o persoana cu haz bucuria mea e dublata de aprecire: stiu ca omul acela este sigur si foarte inteligent. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă