Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (329/933) > >>

almi_gabi:
ce multi noi veniti !!  *|*
bine ati venit cosmin -ph; selda;CamiCamelia;doina.tecov;Irina Stoica !  :flori:

Plusar:
am auzit o rumoare neobisnuita din acest colt de forum si ce sa vezi ? o mamica tanara cu 5 copii ! ma bucur pentru  tine ! eu am 40 ani si niciunul ! da' nu-i nimic : daca am vazut care este premiul din partea lui Gigi o sa ma fortez si pana la 50 ani o sa fac 5 (sau mai multi sa vad cum stau cu gemenii)  :strong:

CamiCamelia:
Bun venit, Irina!
Bine v-am gasit, Natalya, Ceccyll, Almi_Gabi! :) Va multumesc!
Da, chiar n-am timp sa ma plictisesc deloc... :))))) Ceccyll, cu unul singur nici eu nu m-as descurca... :) M-am invatat sa fiu ajutata de copii si la cumparaturi si la curatenie si la mancare; ei se ajuta unii pe altii si atunci multe din indatoririle mele devin mai mici datorita lor.

--- Citat din: Plusar din Sâmbătă, 23 Martie 2013, 15:46 ---am auzit o rumoare neobisnuita din acest colt de forum si ce sa vezi ? o mamica tanara cu 5 copii ! ma bucur pentru  tine ! eu am 40 ani si niciunul ! da' nu-i nimic : daca am vazut care este premiul din partea lui Gigi o sa ma fortez si pana la 50 ani o sa fac 5 (sau mai multi sa vad cum stau cu gemenii)  :strong:

--- Terminare citat ---

Plusar, eu spun ca mai repede o scoti la capat cu cvintupletii... :))))))))))))

Irina Stoica:
Esti o super norocoasa Camelia cu 5 copii.....sa fie sanatosi sa-ti aducamulte bucurii.....eu mi-am dorit mult de tot copii.....nu am inca......si inca mai sper :dance:

Iulia_:
Buna seara!
Sunt Iulia, din Bucuresti , am 30 ani si sunt single. :bow: deocamdata  ;)
Ma bucur ca v-am "descoperit" si-mi doresc sa va si intalnesc cat de curand  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă