Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
maria MARIA:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 20 Februarie 2013, 16:31 ---Faină și prietenoasă perspectivă! Are dreptate mvjhon. Pentru vacanțele dorite nu contează nici zona, nici distanța. Iar forumul te ajută să îi cunoști sau sa menții legătura cu ceilalți.
Bun venit, Maria.
Și eu una nouă-veche :)
[/quote
Multumesc pentru urare! Imi doresc sa pot tine pasul cu tot ce se intampla pe aici!
--- Terminare citat ---
maria MARIA:
--- Citat din: ceccyll din Joi, 21 Februarie 2013, 11:49 ---Buna Maria si Jason :) Suntem ceva "noi" in ultimele zile:) Jason, pe Freddy il lasi acasa, da ? :D
--- Terminare citat ---
Buna Ceccyll!
jason:
Multumesc tuturor ...
--- Citat din: Mari_a din Joi, 21 Februarie 2013, 14:59 ---salut :)
:2funny: Mie mi-a venit in minte Jason...Donovan! Ala cu "Too many broken hearts ♫♪ ♪♪♪"!
--- Terminare citat ---
Nu stiu personajele :(..numele meu vine de la "Jason Todd" deci... suntem, incepand de acum, doua tabere fara idee.
ceccyll:
--- Citat din: jason din Duminică, 24 Februarie 2013, 01:01 ---Multumesc tuturor ...Nu stiu personajele :(..numele meu vine de la "Jason Todd" deci... suntem, incepand de acum, doua tabere fara idee.
--- Terminare citat ---
Si cu de te-ai oprit tocmai asupra unui personaj de benzi desenate ?
jason:
Pentru ca avem multe lucruri in comun...ca si temperament, trairi interioare ( ahhh..incep deja sa-mi fac reclama "buna") mai putin pregatirea in lupta corp la corp si gandurile criminale.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă