Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (304/933) > >>

rodica:
Bine ai venit Rodica. :applause:

rodica popa:
Multumesc , cealalta Rodica .Bine v-am gasit !Incep sa ma simt din ce in ce mai bine doar pentru faptul ca relationez cu altii asemenea mie-adica singles- ,desi singuratatea este o notiune relativa , caci te poti simti singur si in doi , dar te poti simti impreuna si fiind singur , depinde din ce parte a paharului privesti. Sper sa ne vedem pentru a putea sa-ti multumesc si personal pentru urarile de bun venit, Vii la Carnaval ?Si .. apropo unde locuiesti ? Eu in Valcea... :smitten:

rodica:
In Bucuresti locuiesc Rodica si sper sa apuc si eu pensia sa ma retrag undeva unde e liniste.
La carnaval nu pot veni dar la Sighisoara pe 28 martie fac tot posibilul sa ajung.
Si eu sunt nou venita, dar abia astept sa va cunosc.
Apropo varsta nu conteaza,
Te pup si abia astept sa ne cunoastem.

rodica popa:
M-am inscris si eu la Sighisoara sper sa te vad atunci , Rodica . M-am mutat la Rm.Valcea fiindca sunt de loc de aici, am si o cabana la Balota unde m-am si nascut de astfel. Tu unde lucrezi ? Eu am lucrat in invatamant dar m-am pensionat si am fost plecata mai mult la copii care au si ele copii si le-am ajutat sa-i creasca , acum mi-am luat o pauza pana la vara.Pana atunci zic sa am un pic grija de mine si incerc sa imi fac un cerc de prieteni cu care sa ies , sa vorbesc , sa dau un semn ca sunt inca vie .Te sarut si eu si ne vedem la Sighisoara sper. :-*

Geta D:

--- Citat din: rodica popa din Miercuri, 06 Februarie 2013, 11:30 ---Geta, multumesc pentru cuvintele frumoase de intampinare ,sper si eu sa ne cunoastem nu numai virtual, am locuit si eu in Bucuresti , dar am iesit la pensie si am ales sa ma intorc la vatra , cum se spune . In ce parte de Bucuresti stai ? Eu am stat in Titan si am lucrat la scoala 11, pe Monetariei . O zi buna si o viata si mai buna   :smitten:

--- Terminare citat ---
Locuiesc in cartierul Bucurestii Noi la Parc Bazilescu. Zona este linistata si cu putine blocuri. Stau la curte si am animale: 2 caini - un maidanez,Codita Prichindel, o catelusa  pechinez imperial, Bella si 3 pisici - un motan tare madru, Felix, un motanel, praslea Aramis si o  mata delicata, Mara. Adun pisicile de pe strada si le aduc acasam, inca de mic copil. Animalele sunt cele care ma relaxeaza si imi ofera bucurie in viata. Am activitate, nu ...  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă