Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (298/933) > >>

Caroline:
Eu as zice "de un om care sa stie sa primeasca"... ca altfel, nu stie nici sa ofere cu adevarat.  ;) Bine ai venit!

soryna_62:
Buna ziua tuturor!    Ma numesc Dorina,am 50 ani si ma bucur ca v-am descoperit! Sper sa fiu acceptata in grupul vostru fiind o persoana timida si un pic stinghera datorita anilor lungi de singuratate. Pasesc un pic cam stangaci catre voi,deoarece nu prea sunt familiarizata cu internetul.Oricum, ma bucur ca v-am gasit si sper sa pot participa cat mai curand in tabara pentru cei nou initiati. Binele de care aveti nevoie sa va fie daruit...!! :giggle:

admin:
Bine ai venit Dorina!

soryna_62:
Multumesc pentru intampinare!

Geta D:

--- Citat din: soryna_62 din Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 16:29 ---Buna ziua tuturor!    Ma numesc Dorina,am 50 ani si ma bucur ca v-am descoperit! Sper sa fiu acceptata in grupul vostru fiind o persoana timida si un pic stinghera datorita anilor lungi de singuratate. Pasesc un pic cam stangaci catre voi,deoarece nu prea sunt familiarizata cu internetul.Oricum, ma bucur ca v-am gasit si sper sa pot participa cat mai curand in tabara pentru cei nou initiati. Binele de care aveti nevoie sa va fie daruit...!! :giggle:

--- Terminare citat ---
:flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă