Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Geta D:
--- Citat din: Ela Adela din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 19:54 ---Salutare tuturor, ma bucur ca v-am gasit si sper sa petrecem cat mai multe clipe frumoase impreuna.Eu sunt din Bucuresti,am 40 de ani si sunt divortata de 3ani.
--- Terminare citat ---
bine ai venit in grupul nostru. Viata merge mai departe. :flori:
almi_gabi:
--- Citat din: Ela Adela din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 19:54 ---Salutare tuturor, ma bucur ca v-am gasit si sper sa petrecem cat mai multe clipe frumoase impreuna.Eu sunt din Bucuresti,am 40 de ani si sunt divortata de 3ani.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit Ela Adela! :) Si eu sunt din Bucuresti.
Am vazut ca intrebai pe un topic daca exista locatii unde se fac intalniri ale membrilor SC. Nu exista o locatie fixa. Ne mai intalnim pe la un club, pe la o ceainarie, pe la un fim, vara dam cate o raita printr-un parc si apoi "adastam" la o terasa.
Ca sa vezi partea Singles Camp Zonal trebuie sa ai un numar de 50 de postari.
Carmen30:
Buna seara! Am intrat din intamplare pe acest site si mi s-a parut foarte serios... ce pot spune despre mine? Sunt Carmen, am 30 de ani si visez sa ma indragostesc de un om autentic cu mult bun-simt si dornic sa ofere.
O seara frumoasa!
almi_gabi:
Bine ai venit Carmen!
O seara placuta si tie! :)
Geta D:
--- Citat din: Carmen30 din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 19:37 ---Buna seara! Am intrat din intamplare pe acest site si mi s-a parut foarte serios... ce pot spune despre mine? Sunt Carmen, am 30 de ani si visez sa ma indragostesc de un om autentic cu mult bun-simt si dornic sa ofere.
O seara frumoasa!
--- Terminare citat ---
Eu iti doresc sa te indragostesti de barbatul potrivit pentru tine. :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă