Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (296/933) > >>

radi:
buna comunitate de singles :) nu-mi vine sa cred ca am gasit asa ceva si felicit ideea si oamenii care au creat si mentin frumoasa comunitatea asta. deja am si gasit cateva locuri virtuale pe unde sa bantui (topic cu muzica, fotografii si carti) si poate o sa ajung si in cateva locuri mai reale pentru ca am gasit excursii foarte frumoase pe aici :).
ce ar fi de zis despre mine? sunt singura cam de 2 ani, am divortat dupa vreo 15 ani de relatie. singuratatea a fost o spaima cumplita pentru mine pentru ca nu fusesem niciodata singura. dar s-a dovedit a fi o excursie frumoasa in a ma descoperi si cateodata nu-mi vine sa cred cate lucruri am facut in acesti 2 ani. nu zic ca a fost usor ci doar ca a meritat efortul. acum traiesc cu spaima ca nu m-as mai putea adapta la o viata in doi :))).

admin:
Bine ati venit, Gabriela si Radi! Cu siguranta o sa ne intalnim intr-una dintre actiunile nationale, afara sau in tara, aveti amandoua profile foarte compatibile cu adresabilitatea acestui proiect.

Geta D:

--- Citat din: radi din Duminică, 13 Ianuarie 2013, 13:35 --- acum traiesc cu spaima ca nu m-as mai putea adapta la o viata in doi :))).
[/quot
Ai venit exact unde trebuie.  :flori: Singles camp iti va schimba viata in bine.
Eu sunt singura de 5 ani si drumetiile mele cu Singles Camp m-au readus la viata. Multumesc lui Gigi care mi-a transmis involuntar sentimentul ca pot sa merg mai departe cu viata si sa sper ca va veni o zi cand mi se vor indeplini dorintele. Depinde numai de noi.
--- Terminare citat ---

deli_a:
Bine ati venit !
Anul trecut, exact la inceput de ianuarie, descopeream si eu acest forum.... si, iata, am petrecut impreuna cu prietenii din SC un an incredibil de frumos si de plin de evenimente  :thumbup:
Astept sa ne cunoastem si in real, nu doar in lumea virtuala...  :)

Ela Adela:
Salutare tuturor, ma bucur ca v-am gasit si sper sa petrecem cat mai multe clipe frumoase impreuna.Eu sunt din Bucuresti,am 40 de ani si sunt divortata de 3ani.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă