Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
otiliamano:
m-am inscris si eu pentru excursia la Parcul National Cozia. Nu m-a contactat inca nimeni dar cred ca e cam devreme. :)
andrutza:
Buna tuturor! Ma numesc Andra si sunt noua in aceasta comunitate. Imi place sa cunosc oameni noi, sa socializez si.....ador sa calatoresc! (nu pe cat as vrea eu, avand un job destul de solicitant care-mi "papa" destul timp din viata mea) Cred in "nu conteaza destinatia, ci calatoria in sine" si sper sa particip alaturi de voi la cat mai multe din actiunile organizate de SC.
lecs:
Bun venit Andra :kissing:
NICOLAE:
--- Citat din: andrutza din Miercuri, 19 Decembrie 2012, 00:33 ---Buna tuturor! Ma numesc Andra si sunt noua in aceasta comunitate. Imi place sa cunosc oameni noi, sa socializez si.....ador sa calatoresc! (nu pe cat as vrea eu, avand un job destul de solicitant care-mi "papa" destul timp din viata mea) Cred in "nu conteaza destinatia, ci calatoria in sine" si sper sa particip alaturi de voi la cat mai multe din actiunile organizate de SC.
--- Terminare citat ---
Welcome on board,Andra!
Geta D:
Un bun venit tuturor. :applause: Va veti bucura de o companie frumoasa si de clipe de neuitat.
Se anunta un an 2013 foarte activ. :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă