Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (276/933) > >>

cocolino:
Recunosc ca si eu sper sa ne vedem a.s.a.p. dar dupa cum stim .... timpul ne omoara pe toti. Sper sa reusesc totusi sa imi fac timpul necesar pentru deplasari :) trebuie sa vad ce fac si cu matza in timpul in care sunt plecat :))

Rene:
Salut la toata lumea!
Ma numesc René, am 35 de ani, sunt din Caransebes si am intrat in aceasta comunitate pentru a cunoaste persoane noi. Imi place mult sa ies la aer, sa ma plimb, sa fac scurte drumetii, sa descopar locuri si lucruri noi sau vechi, dar de care nu am avut cunostinta. Imi plac oamenii cultivati, care apreciaza fondul lucrurilor si nu forma. Una peste alta, sper sa fie distractiv aici !

dauina:
Bine ai venit Rene!

cu siguranta, esti in locul potrivit!!! :)

Geta D:

--- Citat din: cocolino din Luni, 22 Octombrie 2012, 11:04 ---Recunosc ca si eu sper sa ne vedem a.s.a.p. dar dupa cum stim .... timpul ne omoara pe toti. Sper sa reusesc totusi sa imi fac timpul necesar pentru deplasari :) trebuie sa vad ce fac si cu matza in timpul in care sunt plecat :))

--- Terminare citat ---
  |o Si eu am aceeasi situatie. De cate ori plec de acasa mai multe zile las in urma 3 pisici si 2 caini carora le duc grija. Noroc ca stau cu fratele si cu tata, si ii las dadaca "la copii". Nici de Revelion nu plec de acasa din cauza patrupedelor.

cocolino:
inteleg. Timi nu se supara chiar rau pe mine cand plec .... numai ca ma paralizeaza la venire :)) nu mai scap de ea 2 zile non stop :))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă