Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (268/933) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 24 Septembrie 2012, 20:59 ---pai normal! nu-i el ciobanas cu trei sute de oi?!

--- Terminare citat ---

am ghicit. te cheama Matei Becali.  ;D

--- Citat din: Matei din Luni, 24 Septembrie 2012, 21:06 ---strange ne-strange, nu mai cauta nod in papura tot timpul si explicatii mirobolante si simboluri acolo unde nu sunt.
atunci n-am avut chef. de data asta am avut... de copiat, desigur! tu ce credeai?!  ;D ca m-apuc sa desenez, sa fotografiez, sa redimensionez in tinypic? in edit? in fanfan la tulipe?
tinypic bineinteles pentru ca si mica are! ;) apoi sa uploadez pe undeva, sa iau linkul si sa-l pun aici, la piciorusele domniei tale?
ctrl c si ctrl v sunt doua functii adorabile!
btw, cu placere! :)

--- Terminare citat ---

nodu' papurei rezulta din contextu'- sintaxa al frazei, fara mari cautari.  :P
tinypic rimeaza cu pitic. desenezi unul?  ;D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 23:09 ---am ghicit. te cheama Matei Becali.  ;D

--- Terminare citat ---

Nooo... Io ma gandeam la Miorita.  :whistle:

Matei:

--- Citat din: Caroline din Marți, 25 Septembrie 2012, 01:41 ---Nooo... Io ma gandeam la Miorita.  :whistle:

--- Terminare citat ---

si eu tot la miorita, desi defetismul asta national nu face parte din genele mele.

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 23:09 ---am ghicit. te cheama Matei Becali.  ;D

--- Terminare citat ---

mai incearca... n-ai ghicit. :)

Matei:

--- Citat din: Caroline din Luni, 24 Septembrie 2012, 21:50 ---Matei, cre'ca tre' sa te obisnuiesti cu ideea (daca n-ai facut-o deja pana acum) ca asa-s femeile. Eu, de exemplu, am citit initial "strânge" in loc de "strange". Freud zice ca greselile si lapsus-urile sunt motivate de dorinte subconstiente. :giggle:

--- Terminare citat ---

nu toate femeile, imi pare rau sa te contrazic.

initial si eu tot "strânge" am citit. cred ca are dreptate varul tau sigmund. ;)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Marți, 25 Septembrie 2012, 09:46 ---si eu tot la miorita, desi defetismul asta national nu face parte din genele mele.

--- Terminare citat ---

Nu numai defetismul national face parte din genele noastre, ci si toate primitivismele omenirii sunt tot in genele noastre. De fapt, ma gandeam eu ca milioane de ani de evolutie nu pot fi schimbate, ci doar reprimate, in cateva de mii de ani, de cand se presupune ca exista omul civilizat... E ca si cum ai spune: am fumat 20 de ani si m-am lasat de fumat intr-o ora, iar tentatia a disparut. Tentatiile nu dispar si nu trebuie reprimate. Dimpotriva, trebuie constientizate in toata splendoarea si grotescul lor deopotriva. Numai ce cunosti poti domestici.  :)
Pe de alta parte, faptul ca totul exista in genele noastre este motivat si de: creierul "functioneaza" fizic doar in proportie de 5%, avem 90% gene redundante, iar teoria genomului uman a picat cu surle si trambite recent. Genele nu mai sunt vazute ca o fatalitate, ci ca un potential. Depinde de ceea ce vrem sau nu sa folosim constient si de cum le folosim in constient. Iar paradoxul e ca tocmai cine zice "eu nu as face asa", ar face-o fara scrupule cand constientul pierde controlul.  ;)

Uite cartea online propusa de Mica si postata de Guess pe topicul Biblioteca:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1366.30.html

Si cu asta, gata cu  :offtopic: , nu de alta, da' speriem bietii new entry...  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă