Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (267/933) > >>

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 24 Septembrie 2012, 17:40 ---este o vorba pe la noi: "cei care se tachineaza, se iubesc"  ::)
sunteti tare simpatici in "joaca" voastra virtuala  :D

--- Terminare citat ---
cine: matei cu oita?  ;D

Caroline:

--- Citat din: catalin_isacovici din Luni, 24 Septembrie 2012, 18:59 ---Unde s-a tinut revelionul?

--- Terminare citat ---

La Sovata (poti sa vezi pe topicul "Tabere incheiate"). Dar mai important e ca a fost revelion si in mine insami, dupa vreo... nu vreau sa-mi mai amintesc cati ani in care se tinuse de fiecare data numai "de fatzada".

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 19:29 ---cine: matei cu oita?  ;D

--- Terminare citat ---

pai normal! nu-i el ciobanas cu trei sute de oi?!

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 19:03 ---pai suna "strange" ca erai mandru fiindca nu ai vrut sa(-mi) desenezi o oita.  :) era ca si cand te-ai fi falit (n-am spus fudulit, da? :) ) ca n-ai "cedat" to "woman's rulzzz".  ;D

multumesc pentru oita ta.  :) :flori: ai trecut proba, desi tare mi-e ca ai copiat.  ;D

--- Terminare citat ---

strange ne-strange, nu mai cauta nod in papura tot timpul si explicatii mirobolante si simboluri acolo unde nu sunt.
atunci n-am avut chef. de data asta am avut... de copiat, desigur! tu ce credeai?!  ;D ca m-apuc sa desenez, sa fotografiez, sa redimensionez in tinypic? in edit? in fanfan la tulipe?
tinypic bineinteles pentru ca si mica are! ;) apoi sa uploadez pe undeva, sa iau linkul si sa-l pun aici, la piciorusele domniei tale?
ctrl c si ctrl v sunt doua functii adorabile!
btw, cu placere! :)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Luni, 24 Septembrie 2012, 21:06 ---strange ne-strange, nu mai cauta nod in papura tot timpul si explicatii mirobolante si simboluri acolo unde nu sunt.

--- Terminare citat ---

Matei, cre'ca tre' sa te obisnuiesti cu ideea (daca n-ai facut-o deja pana acum) ca asa-s femeile. Eu, de exemplu, am citit initial "strânge" in loc de "strange". Freud zice ca greselile si lapsus-urile sunt motivate de dorinte subconstiente. :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă