Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Caroline:
Bun venit, Manuela! Actiunile sunt pentru singles-ii de pretutindeni. Iar daca Moldova ajunge mai greu decat Ardealul e pentru ca (cred eu) epicentrul organizarii e la Sibiu. Asta nu inseamna ca nu-ti poti gasi prieteni si in zona... cauta pe forum, la Singles Camp in zona exista topicul de Iasi. ;)
ioanam:
Eu va marturisesc ca nu am mai comunicat niciodata pe vreun forum sau site de socializare...asa ca inceputul (din punctul meu de vedere) este ezitant si nesigur, fiindca nici macar nu am inteles intru-totul acest site. Asa ca va rog sa aveti rabdare ca lucrurile sa se aseze la timpul lor. pana atunci, primiti din partea mea :flori:
P.S. Deocamdata pot sa spun ca, din ceea ce am citi, sunteti oameni interesanti
luciamanta:
Ioana, important este faptul că primul pas l-ai făcut. :) :thumbup:
micaela:
--- Citat din: ioanam din Duminică, 16 Septembrie 2012, 22:06 ---Eu va marturisesc ca nu am mai comunicat niciodata pe vreun forum sau site de socializare...asa ca inceputul (din punctul meu de vedere) este ezitant si nesigur, fiindca nici macar nu am inteles intru-totul acest site. Asa ca va rog sa aveti rabdare ca lucrurile sa se aseze la timpul lor. pana atunci, primiti din partea mea :flori:
P.S. Deocamdata pot sa spun ca, din ceea ce am citi, sunteti oameni interesanti
--- Terminare citat ---
ioana, nu-ti face probleme. fii tu si e perfect. :)
Matei:
--- Citat din: ioanam din Duminică, 16 Septembrie 2012, 22:06 ---... fiindca nici macar nu am inteles intru-totul acest site.
--- Terminare citat ---
ei lasa, nu esti singura! ;)
on topic, bine ai venit! noi sa-ti dam tie un buchet cu :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă