Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
luciamanta:
--- Citat din: devita din Marți, 14 August 2012, 12:56 ---Buna, sunt devita din Cluj Napoca, am 39 de ani.Sunt singura! Single am devenit de curand, acum un an, printr-un eveniment extrem de dureros. Imi place foarte mult conceptul/proiectul si ma bucur sa ma alatur voua.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit, Devita! Să fie într-un ceas bun! :flori:
Emi 53:
--- Citat din: devita din Marți, 14 August 2012, 12:56 ---Buna, sunt devita din Cluj Napoca, am 39 de ani.Sunt singura! Single am devenit de curand, acum un an, printr-un eveniment extrem de dureros. Imi place foarte mult conceptul/proiectul si ma bucur sa ma alatur voua.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit.Sper sa te simti bine intre noi.Si eu sunt din Cluj Napoca si ma bucur sa te cunosc.
devita:
Multumesc pentru primirea calduroasa!Sper sa particip cat de curand si la actiunile life!
Pana atunci, ne mai citim!
Emi 53, ma bucur de salutul tau. Banuiam ca nu sunt singura din Cluj Napoca. Mi-a placut rapiditatea si deschiderea cu care m-ai "intampinat".
PGabriela:
Bine ai venit, devita!
Ma bucur ca ne adunam incetisor si din judetele Cluj, Mures :)
devita:
Multumesc Gabriela. Cu siguranta ca si pe aici, prin zona suntem destui! Mai greu pana ne adunam - dar si cand ne-am adunat...!!!! Dar poate inca nu avem o "nevoie" de actiuni regionale. Deocamdata e bine ca suntem, ne-am anuntat ca existam (primul pas)... si om mai vedea noi!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă