Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (246/933) > >>

micaela:
imi place din ce in ce mai tare copilu' Geta.  :) danseaza si canta cat de mult poti.  :)

Geta D:

--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 21:06 ---imi place din ce in ce mai tare copilu' Geta.  :) danseaza si canta cat de mult poti.  :)

--- Terminare citat ---
Copilu'Geta care face copii  ;D
Micaela, vii la Sibiel?

micaela:

--- Citat din: Dinu Geta din Joi, 09 August 2012, 21:34 ---Copilu'Geta care face copii  ;D
Micaela, vii la Sibiel?

--- Terminare citat ---
din pacate, nu, si-mi pare sincer rau, insa aceea e o perioada aglomerata pentru moi si stiu ca dupa o escapada la distanta asa mare si dupa dantzuiala multa (ca ma stiu; nu rezist muzicii ;D) ma simt obosita o saptamana. si mai e si ziua mea in intervalul acela.
merg doar in Delta. de-abia astept.  :)

Geta D:

--- Citat din: micaela din Joi, 09 August 2012, 21:42 ---din pacate, nu, si-mi pare sincer rau, insa aceea e o perioada aglomerata pentru moi si stiu ca dupa o escapada la distanta asa mare si dupa dantzuiala multa (ca ma stiu; nu rezist muzicii ;D) ma simt obosita o saptamana. si mai e si ziua mea in intervalul acela.
merg doar in Delta. de-abia astept.  :)

--- Terminare citat ---
Eu nu merg in Delta. Plec cu firma la mare. Suntem 16 fete si un baiat. Va fii zarva mare pe plaja cu un astfel de grup  :giggle:

micaela:

--- Citat din: Dinu Geta din Joi, 09 August 2012, 21:46 ---Eu nu merg in Delta. Plec cu firma la mare. Suntem 16 fete si un baiat. Va fii zarva mare pe plaja cu un astfel de grup  :giggle:

--- Terminare citat ---
16 fete si o victima?  ;D lucrezi la o tesatorie?  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă