Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
luciamanta:
Ileana si Gabriela, va doresc bun venit in randul oamenilor independenti, veseli, comunicativi, creativi, intreprinzatori, deschisi si fermecatori. :)
mihaela1961:
Buna dimineata celor singuri de pe aici.
Ma numesc Mihaela,sunt din Bacau.
Am citit de pe forumul vostru, in principal postarile cu subiectul 'singuratate'...imi place ca 'intalnesc' aici oameni cu un anumt IQ, discutii interesante. :flori:
Deocamdata primesc mesaj ca nu mi-a fost acceptata inca inscrierea, 'sunt in verificari' cum se spune..sa speram ca ma voi putea loga cat mai curand posibil.
Pana atunci ma 'navighez' pe aici si deocamdata 'bag sama' ca 'nu in ape tulburi'.
Pana la prima intalnire online, va pup pe toti. :flori:
luciamanta:
Bine ai venit, Mihaela din Bacau. O sa iti prinda bine inscrierea in aceasta comunitate, cu siguranta! O duminica reusita si toate cele bune! :) :giggle:
PGabriela:
Luciamanta, multumesc de primire.
Azi m-am uitat pe traseele deja facute, foarte frumoase excursii, din pacate am ratat deja cateva, dar pe viitor sper sa ma primiti si sa pot merge cu voi, am inteles ca plecarile se fac din sibiu, oricum detaliile vad ca sunt postate aici pe forum.
Daca voi intampina greutati pe forum ma voi adresa aici si sigur voi primi si detaliile necesare.
Multumesc de primire
luciamanta:
Cu multa placere, Gabriela. Ar putea fi reluate unele excursii, nimic nu este batut in cuie. Oricum, va fi organizata si o tabara new entry, tine aproape, astfel incat sa nu pierzi evenimentele. Gigi si excursionistii nostri se intorc azi din Maramures. Se va anima forumul mai pe seara cu impresiile si comentariile celor care au fost in tabara. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă