Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (238/933) > >>

IuliaCon:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 14:24 ---Dupa parerea mea, casatoria este putin supraestimata de societate! Asta sa nu se inteleaga ca am ceva impotriva casatoriei sau a celor casatoriti. Doamne fere'! Prejudecatile gen acel "sa fii si tu in randul lumii" au scos acest statut din sfera sentimentelor si l-au trecut cumva mai spre comercial; ceva de genul - "must have!"- care nu are nimic cu a te simti fericit si implinit si sa te bucuri de clipele petrecut alaturi de cel drag si apoi sa apara si casatoria.

--- Terminare citat ---

Da , intr-o proportie foarte mare casatoriile duc spre relatii toxice , din care cu greu poti evada ... Foarte rar intalnesti un cuplu care sa aiba peste 20 de ani de casatorie si sa fie implinit , senin ...

silviu:
exista! io am intalnit. dar fiecare era casatorit cu altcineva.

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 28 Iulie 2012, 15:38 ---exista! io am intalnit. dar fiecare era casatorit cu altcineva.

--- Terminare citat ---
relatia dintre amanti  ^-^ .... asta da relatie care iti ofera sentimentul de implinire, de seninatate  ;D
n-am incercat, dar la cat de laudata si promovata e, neaparat tre` sa merite  ;D

silviu:
e groaznic :( sa nici nu incerci.

Guesswho:
stiu pe cineva care-a incercat si cica pretul platit a fost prea mare :uglystupid2:
dar asta depinde de la caz la caz, in functie de exigentele celor implicati in relatia de cuplu  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă