Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Crista:
limba (ca literatura s-au straduit sa ne-o scoata) engleza
capsuna:
Super, atunci ai sanse sa te reprofilezi. Si sincer eu consider ca uzura din invatamant este prea mare. In invatamant poti sa te duci cand ai un barbat plin de bani si trebuie sa ai si tu un servici acolo, sa nu te strofoci prea tare, sau, pastrand ipoteza cu barbatul sa ai o foarte mare pasiune pentru ceea ce faci.
Crista:
Uzura este mare,dar sunt si pacatoasele de satisfactii rapide,frecvente.Te tin in priza.Pe mine ma intrebau acasa in fiecare zi "Ce a mai fost azi pe la scoala?"Le spuneam ce era amuzant,placut,ce ma intriga la cei mici si mari.Urmarea?Catastrofala : fiica mea s-a facut si ea profesoara desi pana in ultima clipa de depunere a dosarului la filo sau la lma eram amandoua de acord ca banii sunt putini,perspectivele ingrijoratoare - tot tacamul.E cam vina mea.Iar chestia cu sotul cu bani, nu se rezolva doar din spus.
Lunaintrestele:
O perioada si eu m-am ocupat de cei mai mititei ..apoi lipsa banilor m-a alungat de la ei ( acolo ma simteam cel mai bine)...acum mi-am permis sa ma intorc tot la copii dar in spatiul liber si relaxant sa nu mai depind de dom director sau mai stiu eu de ce hartoage.
M-ai am o singura dorinta si apoi ..sa ma lasati sa mor:))
almi_gabi:
--- Citat din: Crista din Miercuri, 24 Martie 2010, 21:11 ---limba (ca literatura s-au straduit sa ne-o scoata) engleza
--- Terminare citat ---
Crista nu vrei sa ne dai meditatii de engleza pe forum?
Eu ma inscriu prima. A fost o vreme cand ma descurcam destul de binisor, acum, pentru ca nu am vorbit si conversat am uitat foarte mult. Daca deschizi un topic de limba engleza vin acolo pentru lectii parictulare. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă