Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
silvia71:
buna ziua!!
si bine v-am gasit!
Ma numesc Silvia, sunt din petrosani si ma bucur ca m-ati primit in grupul vostru :kissing:
adda:
Bine ai venit Silvia!
Mari_a:
Buna Silvia din Petrosani! Am trecut de curand prin zona... Cand ne-am intors din Retezat, ne-am oprit la restaurantul asta (nu mai stiu cum ii zicea - parca Keops) si am mancat multe si de toate.... bune si la bani putini! :) Am facut zeci de poze cu crapii din apa, cu lebedele albe si negre, cu tot felul de rate, gaste si alte pasareturi... 8)
silvia71:
da, asa se numeste Keops...e un restaurant renumit in zona. As vrea sa stiu daca se pot vizualiza membrii (adica din ce localitati sunt), ptr eventualele excursii sa ne grupam...As fi vrut sa merg in maramures, am trimis email la office@singlesibiu dar nici un raspuns. poate am gresi eu...
danna n.:
buna silvia! Din cate stiu eu, nu se pot vizualiza profilurile, dar poti sa intri in discutie direct cu ei si sa intrebi ce te intereseaza.
Cat despre raspunsul la mailul tau, gigi si samiza sunt plecati in austria pana pe 17 iulie asa ca nu prea avea cine sa-ti raspunda. De aceea au si pus anuntul pe care il vezi in partea dreapta sus. :) Sunt convinsa ca vei fi contactata cand se intorc, asa ca stai linistita.
A, si bun venit in SC!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă