Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (222/932) > >>

neo:
oau...ti-am starnit curiozitatea?!...cred ca sunt batranul satului(sitului):)...pai am 55 de rotatii in jurul soarelui si jumatate

micaela:
multi inainte.  :) la cat de sprinten esti, cel putin verbal, nu conteaza cat ai alergat in jurul soarelui.  ;D

neo:
:))...si in realitate sunt la fel...sprinten...dar imi place sa fiu ultimul,ca sa vad ce se petrece inainte,sa ii pot ajuta pe celilalti daca au nevoie...vorbe,vorbe,faptele ne lamuresc...uneori nici faptele,caci sunt ignorate...

almi_gabi:

--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 13:49 ---...pai am 55 de rotatii in jurul soarelui si jumatate

--- Terminare citat ---

multi inainte !  :)

pe ce planeta rotatiile,  ca se contorizeaza diferit  oO

luciamanta:

--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 12:40 ---1-luciamanta-simt ca e nevoie de revitalizarea grupului...ideea lui Gigi e minunata,dar trebuie sustinuta...de-aia e necesara o intalnire ,undeva la o terasa,unde sa ne intalnim si sa ne facem planuri pe care sa le punem in aplicare...asa ca cei vechi sa stabileasca locul,ziua ,ora...

--- Terminare citat ---

Ai perfectă dreptate, Cristian, revitalizarea grupului este necesară, salut atitudinea ta, mă bucur că eşti comunicativ şi dispus pentru o întâlnire cu membrii Singles Camp.  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă