Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
neo:
oau...ti-am starnit curiozitatea?!...cred ca sunt batranul satului(sitului):)...pai am 55 de rotatii in jurul soarelui si jumatate
micaela:
multi inainte. :) la cat de sprinten esti, cel putin verbal, nu conteaza cat ai alergat in jurul soarelui. ;D
neo:
:))...si in realitate sunt la fel...sprinten...dar imi place sa fiu ultimul,ca sa vad ce se petrece inainte,sa ii pot ajuta pe celilalti daca au nevoie...vorbe,vorbe,faptele ne lamuresc...uneori nici faptele,caci sunt ignorate...
almi_gabi:
--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 13:49 ---...pai am 55 de rotatii in jurul soarelui si jumatate
--- Terminare citat ---
multi inainte ! :)
pe ce planeta rotatiile, ca se contorizeaza diferit oO
luciamanta:
--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 12:40 ---1-luciamanta-simt ca e nevoie de revitalizarea grupului...ideea lui Gigi e minunata,dar trebuie sustinuta...de-aia e necesara o intalnire ,undeva la o terasa,unde sa ne intalnim si sa ne facem planuri pe care sa le punem in aplicare...asa ca cei vechi sa stabileasca locul,ziua ,ora...
--- Terminare citat ---
Ai perfectă dreptate, Cristian, revitalizarea grupului este necesară, salut atitudinea ta, mă bucur că eşti comunicativ şi dispus pentru o întâlnire cu membrii Singles Camp. :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă