Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Matei:
Saru'mana, buna seara! m-am inscris pe acest site de ceva vreme... m-am tot uitat, am citit, citesc, sunt foarte multe de descoperit. inca nici acum nu prea sunt convins ca am inteles perfect despre ce este vorba. sunt singur de putin timp, am o fetita... vad ca pe-aici va intalniti, faceti excursii. felicitari. incerc sa ma familiarizez mai mult cu ce se intampla aici.
micaela:
Buna seara, Matei. Exact cum spui; ne intalnim si calatorim impreuna, amical. E relaxant, amuzat, chiar curativ. Indrazneste si alatura-te noua. (sper ca n-ai ochi albastri. ;D glumesc). sa-ti traiasca fetita. :)
luciamanta:
Bună, Matei. Fii binevenit, îndrazneşte, participă la conversaţii, întâlniri, excursii alături de noi. Îţi va prinde bine, cu siguranţă! :)
micaela:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 27 Mai 2012, 22:30 ---Bună, Matei. Fii binevenit, îndrazneşte, participă la conversaţii, întâlniri, excursii alături de noi. Îţi va prinde bine, cu siguranţă! :)
--- Terminare citat ---
pai si daca-l deoache cineva? ;D
Matei:
multumesc de intampinare, micaela, si pentru urare. fetita traieste si creste frumos, chiar daca ma are numai pe mine in prejma. nu curajul imi lipseste, va veni si timpul acela, sigur. locuiesc cam la jumatatea drumului dintre bucuresti si ploiesti, asa ca sper ca in curand. ochi albastri? ai mei sunt caprui.
am o nelamurire (ei as, am mai multe totusi): vad ca sunt intrebat din alfabet si de asemenea din tabla adunarii inainte de a posta... asa este cutuma?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă