Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
Bine ati venit cu totii!
wonderland:
Ei, sunt si pe lista. Uite, aici, în expresia cu toții :happy:
iana:
Seara buna tuturor (sau mai bine noapte buna) :)
Sunt din Bucuresti si singura de aproape un an (divortata proaspat dupa 25 de ani de casnicie). Nu-mi este usor, dar sunt o fire sociabila, imi place literatura, imi place sa calatoresc si intotdeauna spatiile deschise mi-au hranit sufletul. Imi place sa fiu intre oameni si ma bucur de existenta acestui site.
Saturnianul:
Bun venit Corika, Ludmila, Sophi, Iana si wonderland! (ie-te ca nu mai esti la gramada te-am specificat IO :))
Iana am inteles ca tie iti place sa fii printre oameni. Dar trebuie sa precizez io nu sunt om. Sunt extraterestru. Un extraterestru ratacit pe Terra. M-au exilat acilea. Intre timp am capatat apucaturi umane dar originile nu s-au pierdut. Era doar o informare. Valabila pentru toti, de altfel. Sa stiti ca printre atitia oameni e si un neom :whistle:
Littlelight:
Buna dimineata!
Sunt o noua membra a comunitatii "Singles camp" si va salut cu drag pe toti, chiar daca inca nu ne cunoastem. Sper ca acest lucru sa se intample curand si sa avem multe ocazii sa ne intalnim si sa ne petrecem timpul impreuna.
Imi doresc foarte mult sa-mi fac prieteni noi cu care sa impartasesc si bune si rele si alaturi de care sa petrec clipe frumoase!
Va doresc o zi minunata.
Luminita
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă