Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (21/932) > >>

marcutza:

--- Citat din: Crista din Miercuri, 24 Martie 2010, 15:26 ---Multumesc.Ce tehnic suna "coordonate".Ce inseamna?

--- Terminare citat ---

sa ne povestesti de tine @Crista, vezi topicuri speciale :)

Remy:
   Buna seara dragi prieteni . Voi incepe prin a ma prezenta ca fiind noul moderator de care indragitul nostru Admin v-a povestit in ultimele zile . As dori sa stiti ca am fost pus in tema in legatura cu subiectele acestui forum , precum si cu membrii lui activi care ne sustin in actiunile noastre . Totodata as dori sa stiti ca de cateva zile am urmarit activitatea acestui forum pentru a putea solutiona cat mai repede probleme de orice natura care pot aparea in timp . De aceea as dori sa stiti ca pentru orice problema legata atat de forum cat si de site , puteti sa-mi scrieti atat aici cat si in mesaje personale si o sa o rezolvam impreuna intr-un timp cat mai scurt . Doresc ca in mica noastra comunitate toata lumea sa se simta bine si in largul sau . Va doresc o seara buna si DISTRACTIE PLACUTA in continuare .
  P.S. Stiu ca stilul meu este putin formal pentru prima aparitie .. dar am considerat ca este cel mai bun macar pentru a ma putea prezenta si integra cat mai repede

marcutza:
Buna seara @Remy bine ai venit! :)

Multumim pt urari si-ti dorim succes si rabdare cu noi:)

capsuna:
Buna seara Remy si bine ai venit printre noi. Totul e sa nu te sperii cand vezi sange pe aici...
Apoi trebuie sa prezinti CV-ul, ca la orice loc de munca ;D

capsuna:
Ma tot uitam ca numele tau e scris cu albastru si tot cautam in setarile de cont sa-mi schimb si eu culoarea, sa ma coafez...acum am priceput si nu mai caut.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă