Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Babele, Sfinxul, Varfurile Omu si Caraiman, Valea Cerbului 12 -13 octombrie 2019
Emilia:
Buna,avand in vedere ca cel puțin eu si Serena dorim f mult sa mergem cu voi avem niste intrebari:1)daca se pot suplimenta locurile?2)daca nu ne putem alatura grupului pt drumeția pe Bucegi 3)incapem in telecabina alături de ceilalti si daca nu ne așteaptă grupul la următoarea telecabina?Achitam costurile aferente pt ghidaj si orice altceva .Multumim,asteptam raspuns
Serena:
Buna,avand in vedere ca cel puțin eu si Serena dorim f mult sa mergem cu voi avem niste intrebari:1)daca se pot suplimenta locurile?2)daca nu ne putem alatura grupului pt drumeția pe Bucegi 3)incapem in telecabina alături de ceilalti si daca nu ne așteaptă grupul la următoarea telecabina?Achitam costurile aferente pt ghidaj si orice altceva .Multumim,asteptam raspuns
Așteptăm răspuns, Gigi! *|*
Mulțumim! :flori:
Ame_La:
--- Citat din: VERONA din Sâmbătă, 14 Septembrie 2019, 22:46 ---
Buna, Ame!
Eu voi merge direct la Busteni, plec vineri din Constanta. :)
--- Terminare citat ---
Am inteles. Da, este o idee.
Cea mai buna varianta pentru mine ar fi fost sa ajung direct la Busteni la ora 9 din Constanța. Fara înnoptări inainte. Daca as sti ca mai sunt intarzieri si din alte parti(adică ca mai intarzie si altii). ..si s-ar accepta, as putea veni cu trenul care ajunge la ora 9.43 in gara din Busteni.
Variantele de înnoptări sunt destul de greu de gasit pt mine. Mai astept...poate apar si alte soluții. Doar daca nu am noroc de vreo cursa cu blablacar de dimineata ::)
Augustin/Gusti:
Ame_la întâlnirea cu grupul este la ora 9:00. Dacă ajungi in gara Busteni la 9:45 la telecabina o sa ajungi la 10:00. Imi pare rau dar nu putem astepta.
INTALNIREA CU GRUPUL ESTE LA ORA 9:00 TELECABINA BUSTENI
Ame_La:
--- Citat din: Augustin/Gusti din Duminică, 15 Septembrie 2019, 21:44 ---Ame_la întâlnirea cu grupul este la ora 9:00. Dacă ajungi in gara Busteni la 9:45 la telecabina o sa ajungi la 10:00. Imi pare rau dar nu putem astepta.
INTALNIREA CU GRUPUL ESTE LA ORA 9:00 TELECABINA BUSTENI
--- Terminare citat ---
Am înțeles. Sigur. Merci pentru clarificare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă