Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Babele, Sfinxul, Varfurile Omu si Caraiman, Valea Cerbului 12 -13 octombrie 2019

<< < (4/11) > >>

Sanda Cimpeanu:
Salutare dragilor!
Daca este cineva care nu mai poate merge in aceasta excursie, eu sunt interesată si va rog sa ma contactați la nr. 0741 29 41 51. Mulțumesc! O zi faina! 🤗

Serena:
Salutare!
 Dacă renunță cineva și eu sunt dornică să merg! Grupul din Constanța, includeți-mă și pe mine, vă rog!  :flori:
0766443911  *|*
Mulțumesc!  :)

Ame_La:

--- Citat din: VERONA din Joi, 12 Septembrie 2019, 16:27 ---
mergem  ;)

--- Terminare citat ---

Imi puteti oferi va rog un sfat despre cum as putea sa ajung din Constanța? Ce varianta credeti ca ar fi mai buna, Direct la Busteni sau Bucuresti? Tinand cont ca trenul ajunge la Busteni la 9.45 iar pt Bucuresti nu exista varianta de noapte.  ::) Voi cum ajungeti?

Mulțumesc doamne scumpe  :flori:

Emilia:
Buna tuturor,as dori sa merg cu voi in aceasta excursie,daca renunta cineva,tel meu e 0726183730,multumesc

VERONA:

--- Citat din: Ame_La din Sâmbătă, 14 Septembrie 2019, 12:01 ---Imi puteti oferi va rog un sfat despre cum as putea sa ajung din Constanța? Ce varianta credeti ca ar fi mai buna, Direct la Busteni sau Bucuresti? Tinand cont ca trenul ajunge la Busteni la 9.45 iar pt Bucuresti nu exista varianta de noapte.  ::) Voi cum ajungeti?

Mulțumesc doamne scumpe  :flori:

--- Terminare citat ---

Buna, Ame!

Eu voi merge direct la Busteni, plec vineri din Constanta.   :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă