Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri, voie buna si obiceiuri din Marginime 13 - 15 decembrie 2019
gvbarbu:
Buna dimineata!
Va scriu pentru a va spune ca astept cu nerabdare sa va intalnesc.
Trebuie sa remarc ca a lasat de dorit comunicarea cu privire la acest eveniment.
Admin Gigi a lansat o oferta de transport din Sibiu, in limita a 6 persoane, din Piata Garii, ora 14. Personal, ii multumesc.
Din pacate, mesajele trimise de mine pe email ul agentiei au ramas fara raspuns. Ca atare, m am auto organizat si pot spune ca am orele si mijloacele de transport "trasate" pana la destinatia finala, unde voi ajunge, cel mai tarziu, in jurul orelor 17,00.
Ramane in discutie o chestiune pentru care nu am rezervare, Gura Raului-Sibiu pentru duminica, dupa check out. Este complicat cu microbuzele pe aceasta ruta in weekend. Dar...vom vedea.
Pana una alta, toate bune.
Pana ne vom cunoaste, va doresc o zi faină si usoara!
La buna vedere!
admin:
Gvbarbu, citeste te rog mult ceea ce indicam pentru comunicare: tot ceea ce tine de detalii, informatii si comunicari se face DOAR pe forum. Am rugat de zeci de ori ca agentia sa fie lasata in pace sa poata lucra la ceea ce au ei de facut. Sunt o multime de lucruri acolo in sarcina lor de la rezervari hoteluri, autocare, zboruri, ghizi, etc, apoi au partea de inscrieri si rezervare, unde nu se poate sa existe greseli. Pentru asta trebuie maxima atentie si concentrare. Agentia se ocupa strict de partea de inscriere si rezervare, se lucreaza in sistem online, deci nu exista oameni care sa faca alte activitati. Scrieti aici, exista o platforma deschisa comunicarii, o poate face oricine...Poate multora li se pare ca este greu sau motiveaza ca nu au timp pentru asta. Asta insa nu este problema noastra. Din moment ce am comunicat din capul locului ca aceasta este sistemul nostru de lucru, consideram ca lumea care se inscrie si-a insusit si acceptat modul nostru de organizare.
Facem tot ce se poate pentru a organiza cat mai bine, pentru a asigura confortul, pentru a asigura atmosfera potrivita, se pierde de asemenea mult timp cu filtrarea persoanelor care nu sunt de profil, care nu vor sa inteleaga felul nostru de a functiona...Nu ne cereti mai mult de atat. lucram de dimineata pana noaptea. Samiza pleaca la 7:00 si vine la 20:00, fetele ei de asemenea muncesc mult, eu practic nu am timp liber...Cam ce se poate oferi mai mult?
Era atat de simplu sa se scrie aici: ajung la ora 12:00 in gara Sibiu, va rog sa ma asteptati pt trasnfer. Eu imi notam si cu asta gata. De ce trebuie agentia sa faca ceva ce nu tine de ei? As fi curios sa aflu... :-[ :-\
gvbarbu:
Buna ziua,
Imi cer scuze pentru neintelegere. Am citit foarte bine regulamentul si modul de comunicare intre membrii grupului:FORUM.
Daca nu ar fi existat invitatia dvs, si anume: "Trimiteti pe email-ul agentiei office@bonvoyagesibiu.ro ora la care ajungeti.", in nici un caz nu m as fi gandit sa ma orientez in directia agentiei. Inteleg volumul de munca, este explicabil si admirabil, am actionat conform invitatiei.
Dar, lucrurile sunt asezate si vorbite (am multumit si ii multumesc Doamnei Samiza) si, se pare ca ma voi intalni cu dvs. la ora 15,00 la gara. Multumesc!
admin:
Exact, eu am sa astept pe cei care au sa vina in gara dupa ora 13:00.
Hono:
Cine mai vine din Piatra Neamț sa ma sune pt.transport dacă e interesat. 0766-650437
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă