Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sicilia, cu tot ce are mai frumos. 24 mai - 1 iunie 2021

<< < (2/7) > >>

admin:
Postez mesajul meu de astazi, pe toate topicurile excursiilor externe apropiate, astfel incat sa va informati la ce trebuie sa va asteptati la plecarea, dar si la sosirea dintr-o calatorie in afara tarii.

Cititi aici ultimul mesaj (5)de la subiectul "Vaccinul anti-covid – un posibil pasaport de calatorie?" : https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3337.0.html

admin:
Maine seara, probabil spre noapte, vom afla exact care sunt noile conditii de calatorie in Italia. Am vazut ca toata lumea asteapta ridicarea carantinei la sosirea in tara, dupa ce mai multi ministrii s-au exprimat in acest sens. Am vazut ieri si un interviu, in care se aprecia ca in seara de 14 mai vom putea primi vestea anularii carantinei obligatorii la sosirea in Italia. Se apreciaza de asemenea ca masura va fi insotita de mai multe relaxari, pentru a face posibil turismul pentru cei sositi din UE. Asteptam, imediat ce aflu ceva, scriu aici.

Judit:
Multumim Gigi  :)

admin:
Am facut modificarile de program, incluzand si ziua de 24 mai. Este specificat si zborul de plecare. Ne reintalnim aici maine seara.  :)

admin:
RaiUno si Corriere Della Sera au anuntat acum o ora ca Ministrul Sanatatii a semnat ordinul prin care:

De duminică, 16 mai, cetățenii italieni și turiștii străini care vin din UE, Spatiul Schengen, Israel si Marea Britanie vor putea intra in Italia fără a mai fi nevoie să facă nicio carantină.

Acest lucru a fost stabilit printr-un ordin al ministrului sănătății Roberto Speranza, care elimină carantina de cinci zile la întoarcerea sau intrarea în Italia.

Obligația rămâne de a prezenta un rezultat negativ făcut cu 48 de ore înainte de a intra în Italia, în țara în care vă aflați sau ați mers, fiind acceptate atât PCR molecular, cât și antigenul rapid.

Se pare ca la intrarea in Italia va fi nevoie sa mai fie facut un test rapid.

Sicilia a intrat in scenariul galben, deci au sa ridice suplimentar si alte restrictii.

Deci excursia noastra are acum toate portile deschise, maine am sa va transmit un Email de confirmare si cateva detalii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă