Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Elvetia, natura si relaxare 27 iulie - 5 august 2021

<< < (2/7) > >>

admin:
Postez mesajul meu de astazi, pe toate topicurile excursiilor externe apropiate, astfel incat sa va informati la ce trebuie sa va asteptati la plecarea, dar si la sosirea dintr-o calatorie in afara tarii.

Cititi aici ultimul mesaj (5)de la subiectul "Vaccinul anti-covid – un posibil pasaport de calatorie?" : https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3337.0.html

SECUIU MARCELA:
Ma intereseaza daca zborul
27JUL BUCHAREST OTP      - VIENNA VIE       OS   768 06:40 07:20       este confirmat pentru ca am incercat o simulare pe site-ul austrian airlines dar nu am gasit aceasta cursa.

admin:
Marcela liniile aviatice fac continuu modificari de program, se adapteaza dupa anumite repere. Primim instiintari despre aceste schimbari, insa nu stiu sa fi aparut ceva pentru biletele cumparate pe programul comunicat. Eu am fost insa plecat 10 zile, iar in seara aceasta plec din nou legat in doua excursii, ma intorc doar la sfarsitul lunii. Daca apare ceva, in perioada aceasta agentia va anunta aici si pe Email.

Bon Voyage:
Am  primit  notificare de la compania aeriana ca orarul de zbor s-a modificat .Ca urmare ,am afisat noul orar.

27JUL BUCHAREST OTP      - VIENNA VIE       OS   792 15:55  16:35           

27JUL VIENNA VIE         - BASEL MULHOUSE   OS   473 17:40  19:05           

05AUG BASEL MULHOUSE     - VIENNA VIE       OS   472 10:35 12:05           

05AUG VIENNA VIE         - BUCHAREST OTP    OS   791 15:20 17:55

Bon Voyage:
La intoarcere orarul de zbor a fost din nou modificat.

05AUG BASEL MULHOUSE     - VIENNA VIE       OS   474 19:45 21:10         

05AUG VIENNA VIE         - BUCHAREST OTP    OS   767 11:05 00:40

VA ROG URMARITI CONSTANT FORUMUL, ORARELE DE ZBOR ALE COMPANIILOR AERIENE SUFERA MODIFICARI IN ACEST SEZON MAI MULT CA PANA ACUM.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă