Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie: SPA, petreceri si prieteni noi. 29.11 - 02.12.2019

<< < (5/9) > >>

Carmen Patrascu:
Buna Unchiuldanut:)

Eu as putea sa merg din București
Putem vorbi pe Whats Up? Nu sunt in țara acum.

0730 958456

Multumesc

unchiuldanut:
                                        Buna, Carmen !
                  Desigur ca ne putem auzi la telefon si putem discuta despre deplasarea la Targu Mures. Daca mai sunt persoane dornice de a merge impreuna, cu drag

adela111:

--- Citat din: unchiuldanut din Duminică, 10 Noiembrie 2019, 07:00 ---                                        Buna, Carmen !
                  Desigur ca ne putem auzi la telefon si putem discuta despre deplasarea la Targu Mures. Daca mai sunt persoane dornice de a merge impreuna, cu drag

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Cristidani din Miercuri, 09 Octombrie 2019, 20:42 ---Vin si eu, din Cluj, tot cu masina. As putea duce pe cineva, daca mai sunt persoane din Cluj

--- Terminare citat ---

Buna  unchiuldanut, sau cristidani, sunt din Turda, ai un loc pentru mine spre Tg. Mures?? 0737166765

Carmen Patrascu:
Buna ‘unchiule’:),

Mulțumesc!

Eu propun sa îmi trimiți un mesaj de contact pe ehats up și sa stabilim primul contact.

Eu revin in țara pe 15 nov.

O duminica frumoasa, și nu numai tie, tuturor!

AlinaC:
Buna! Daca este cineva interesat, îi cedez avansul de 500 de lei contra sumei de 400 de lei. Mai este de achitat 1 rată de 280 lei până la data de 18 noiembrie.

Zi frumoasa tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă