Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!

<< < (18/22) > >>

sun_ray:

--- Citat din: Alice LaLaLand din Luni, 28 Octombrie 2019, 19:03 ---Merge cineva din București la Targu Mureș? Promit să fiu o companie plăcută si astfel să treacă timpul mai repede. Ce zici? Te riști? :)

--- Terminare citat ---

Hello, din pacate abia acum citesc pe aici, as fi mers eu, dar...too late. In schimb, daca se ivesc iesiri curand, ma aliniez cu tine, si eu tot din Bucuresti. :) An nou fericit! :)

admin:
Si acest Revelion a ramas amintire. Imi doresc sa ramana pentru toti una foarte placuta! Astept sa va intoarceti si sa povestiti...

magda68:
M-am intors aseara de la Targu Mures cu amintiri frumoase si prieteni noi in agenda telefonului.
A fost intr-adevar o experienta, din fericire pentru mine foarte frumoasa.
Hotelul elegant, meniul bun, muzica rezonabila (depinde foarte mult de gustul fiecaruia deci nu o luati ca pe o critica, eu chiar am si dansat) oameni veseli si frumosi, atmosfera minunata.
Chiar daca nu am cunoscut foarte multa lume cand am ajuns acolo am observat ca spiritul Singles Camp isi face treaba singur si pana la sfarsitul sejurului am legat multe prietenii.
Va doresc un An Nou minunat, sa dea Dumenzeu sa ne plimbam cat mai mult si sa ne intalnim in multe alte excursii.
Ii multumesc Lidiei pentru buna organizare si astept cu nerabdare excursia in Madeira in care am sa merg tot cu ea.

Ciaglic Alexandru:
Primul revelion, dar a treia participare la Singles Camp! Ca de obicei, totul ok, de la atmosfera și pana la organizarea, căzută în sarcina Lidiei. Mulțumesc! Dar... fără Vasile din Fălticeni și Dan din Sighișoara, nu ar fi fost același farmec!  Pe partea feminina... un plus de culoare, în ringul de dans, mulțumită Cameliei, din Tg. Mureș! Oameni minunați, indifent din ce colt al tarii. Alexandru Ciaglic

gabyvoicu:
   Calitatea exceptionala a oamenilor ma facut sa uit sau sa nu ma uit la cel mai idiot, prost si jalnic dj care l-am vazut in viata mea.
 :pleasantry:
Yo nu am mai participat in viata mea la un revelion fara o hora sau o jampara de orice fel, m-am simtit fics* ca la un majorat din anii 80. Acelasi playlist 3 zile, wtf. Am mai multa muzica in telefonul de rezerva. Meniul decent, nu am ce comenta, nici mancarea reciclata, se poarta.  :whistle:

Cazarea super ok. Bauturile ok si un pret decent. Amenzile cica platite de hotel, ni le-am platit singuri. Una peste alta super mega misto datorita si numai oamenilor care au participat. Personal l-as spunzura pe dj-ul asta |o. Multe succese !!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă