Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!

<< < (14/22) > >>

gabyvoicu:
Salut !! 

Care vreti daca vreti, pe 30 plec spre super Targu' Mures din Bucuresti. Habar nu stiu ora dar cel mai probabil cand ma trezesc :)) Ma super mega plictisesc sa merg o tona de kilometri singur asa ca daca vreti sa va iau din Buc. de acasa evident sau de pe drum, cu cea mai mare mega placere. N-am nevoie de benzina sau alte lucruri, aaa maybe niste seminte.  Scrieti-mi pe WhatsApp 0766676369 Gaby Voicu. Publicitate..

gabyvoicu:
Vandut.

Gigi:
M-am înscris la revelion și în data de 30.12 plec spre Târgu Mureș pe traseul Găești-Pitești-Rm. Vâlcea
-Sibiu-Mediaș. Dacă cineva, înscris la revelion, de pe traseul mai sus menționat, nu are cu ce se deplasa, am 3 locuri.

neluradu7:
Salut tuturor! Numele meu este Nelu iar acesta e primul mesaj pe care il scriu pe acest forum. Va urez Craciun fericit tuturor. Voi face revelionul la Tirgu Mures, vin de la Bucuresti.

Anca B:
Bună seara! Am o rugăminte: scriu în numele unei prietene care va veni la acest Revelion din Botoşani. Dacă mai sunt participanți care vin din zonă cu maşina personală şi au un loc liber, îi rog să lase un nume şi un număr de telefon la care pot fi contactaţi. Crăciun binecuvântat vă doresc tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă