Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!

<< < (11/22) > >>

krondia:

--- Citat din: sorinac din Luni, 09 Decembrie 2019, 14:42 ---Ca urmare a evenimentelor neprevazute, nu mai pot participa la Revelion 2020.

Cine doreste sa beneficieze de 400 lei din cei 900 lei achitati, pentru a petrece Revelion 2020, urmand sa mai trimita agentiei 420 lei si mie 500 lei,  poate sa ma contacteze, aici sau mai rapid la 0770206419 - tel sau mesaj whatsapp.

--- Terminare citat ---

Dariana, de acest mesaj spuneam. Imi pare rau daca s-a ocupat locul dar pe forum eu nu vad niciun anunt din care sa rezulte acest lucru.

sorinac:
In urma cu ceva zile, am postat un anunt. Am primit doua telefoane, ieri si azi. Din pacate, pentru cei care sperau sa obtina un loc si fericire pentru mine, am rezolvat problemele aparute si MERG LA REVELION 20202 LA TARGUL MURES :love: *|*.

ASADAR, MESAJUL DIN 9 DECEMBRIE NU MAI ESTE VALABIL - NU, NU OFER LOCUL MEU LA REVELION 2020.

maria_v:
Buna,tuturor!
Cine doreste un loc la Revelion. Un prieten nu mai poate ajunge si cedeaza locul. Ofera bonus transportul gratuit pe ruta Constanta-Bucuresti-Tg. Mures.

Marinela Grigorescu:
Bună tuturor!
În cazul în care o doamnă renunță  la rezervare, rog să mă contacteze în privat.
Sunt interesată să preiau rezervarea la eveniment.
Multumesc anticipat!

Dariana22:
Bun găsit și mulțumesc pentru promptitudine. Am încercat sa iau legătura cu persoana care a scris ca cedează locul pentru revelion, nu am primit răspuns, regret ca nu v-am descoperit mai devreme și sper ca voi participa la alte evenimente viitoare. Numai bine va urez!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă