Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!
DB-01-VIN:
Salve. Din motive personale există posibilitatea sa nu pot participa la acest eveniment. Prin urmare, cedez avansul si rata 1 (total 900 lei) unei persoane doritoare. Mai este de achitat suma de 420 lei (am fost inscris din vreme si am beneficiat de reducere) pana la data de 11 noiembrie. Detalii aici sau pe mail la radu.ropotan78@gmail.com
Tania55:
Daelya, poate mergem impreuna cu trenul (eu venind din Timisoara). :)
camelia fey:
buna tuturor! sunt din Rm.Valcea si m-am inscris la acest eveniment... daca este cineva din zona mea si doreste sa ajunga la Tg Mures de revelion, eu am masina si imi doresc parteneri de drum... ii astept pe cei doritori sa ma contacteze...
Alice LaLaLand:
Merge cineva din București la Targu Mureș? Promit să fiu o companie plăcută si astfel să treacă timpul mai repede. Ce zici? Te riști? :)
Angelique:
Buna tuturor!
M-am inscris la acest eveniment, am platit avansul, dar nu mai pot ajunge si as vrea sa cedez prima rata platita-900 lei, cuiva care doreste sa se inscrie si sa participe.
Cine este interesat poate sa ma contacteze pe adresa de e-mail acasariu@yahoo.com sau la telefon 0721320827
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă