Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Medieval fun party in cetatea Sighisoara 25 - 27 octombrie 2019
LILIANA N:
Salutare tuturor!
Prima excursie interna cu Singles Camp...Diferita de cele externe(pentru mine)...dar foarte frumoasa...
O toamna superba in Sighisoara, un grup vesel si pus pe distractie, o excursie frumos organizata...Ne-am simtit foarte bine.
Mi-a facut placere sa-l cunosc pe Gusti, iar Dan a fost cu glumele la el (ca de obicei).
Multumesc pentru momentele placute petrecute impreuna!
Numai bine,
Liliana
Luca Valentina:
Am petrecut 3 zile magice, totul a fost foarte frumos, organizarea, locația, Gusti, felicitări pentru tot ce faceți, mulțumesc mult!
getaravi13:
Salutare gasca nazdravana *|*
Inca rad copios :giggle: cand ma uit la filmuletele din seara de sambata. A fost o experienta inedita pt mine, prima excursie de acest gen cu single.
Este diferit fata de drumetiile montane si micile petreceri ce se incing seara dupa ce ai mers ceva km pe munte
Acum absolut toata lumea era cu chef de dans, distractie si cum am ras in excursia asta nu am ras in alta.
Multumesc Gusti ca ai avut incredere sa imi dai un rol in sceneta , multumesc Dan (Sighisoara) pt sustinere , multumesc Cavalerului Romulus pt sfaturi si pt ca m-a invatat sa suflu in trompeta, multumesc tuturor celor prezenti pt incurajare si pt aplauze.
Plimbarea prin cetate , imbracati toti atat de frumos a fost cea mai frumoasa parte a excursiei-pentru mine.
Chiar am simtit pt cateva clipe ca m-am intors in timp si ca noi toti eram cavaleri si domnite cu adevarat.
Inca un saculet cu amintiri frumoase din Singlescamp .
Anul acesta nu voi mai avea ocazia sa va intalnesc , dar abia astept anul viitor cu alte intalniri la fel de savuroase .
Va pup pe toti ! :giggle:
Geta S
Mirandolina :thumbup:
admin:
Formatul acesta de eveniment se adreseaza persoanelor vesele, deschise si gata de distractie. Este gandit sa ofere cat mai multa interactivitate, sa creeze o atmosfera cat mai placuta. Gusti s-a rutinat pe astfel de evenimente si foarte important, inainte a fost participant, deci stie exact cum este si de o parte si de alta, intelege perfect ce se doreste...Este un entuziast, asa ca fara indoiala va placut...Pe Romi il cunosc de multa vreme, a fost un profesionist adevarat in tot ce a facut in viata, iar partea asta cu entertainment-ul ii vine ca o manusa...Are sarm, este placut, stie sa faca lumea sa se distreze...Locatia este ideala pentru astfel de evenimente, este excelent amplasata pentru a simti atmosfera de cetate. Dorin tobosarul, completeaza si insufleteste tabloul, iar de "Dan al' nostru" ce sa mai zicem! :) O sa repetam deci acest eveniment si o sa incercam pt anul viitor sa mai creem unele similare. Anul acesta nu am facut nimic de Halloween, pt ca am fost prea ocupati cu organizarile altor evenimente...Asteptam din partea voastra sugestii de locatii cares a ofere intimitate grupului, sa aiba camere twin, sa se preteze la tematici...
Navigare
Du-te la versiunea completă