Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Plimbari in “Targul Iesilor” si degustare de vinuri in R.Moldova 4 - 6 octombrie

<< < (2/12) > >>

Tania55:
Stefanel, eu mi-am cumparat deja bilet de avion din Timisoara, (Timisoara - Iasi, direct, la 10:45, 53 euro), poate vii si tu.
Daca vii totusi cu masina... atunci ma inscriu la tine in masina, la intoarcere.   :)

stefanel:

--- Citat din: Tania55 din Miercuri, 31 Iulie 2019, 15:08 ---Stefanel, eu mi-am cumparat deja bilet de avion din Timisoara, (Timisoara - Iasi, direct, la 10:45, 53 euro), poate vii si tu.
Daca vii totusi cu masina... atunci ma inscriu la tine in masina, la intoarcere.   :)
[/quote
Eu nu am găsit direct, dar avand fobie de zbor, nici nu mă pricep sa caut. Cred ca totusi voi veni cu auto. Esti din Timisoara?
--- Terminare citat ---

Tania55:
Stefanel, eu sunt din Resita si drumul cu trenul pentru mine ar fi fost prea lung (nu am gasit nici zbor direct pe data de 04.10 doar pt. 03.10), dar la intoarcere daca ma iei cu tine, pot sa ma opresc in Timisoara la copiii mei si sa plec a doua zi spre Resita. Multumesc anticipat.  :)

stefanel:

--- Citat din: Tania55 din Miercuri, 31 Iulie 2019, 23:16 ---Stefanel, eu sunt din Resita si drumul cu trenul pentru mine ar fi fost prea lung (nu am gasit nici zbor direct pe data de 04.10 doar pt. 03.10), dar la intoarcere daca ma iei cu tine, pot sa ma opresc in Timisoara la copiii mei si sa plec a doua zi spre Resita. Multumesc anticipat.  :)

--- Terminare citat ---
Ce coincidență! Astăzi m-am plimbat prin Reșița!

stefanel:
Am încercat ceva poze dar nu am reușit! În principiu, până pe 9 august trebuie să mă hotărăsc. Te țin la curent!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă