Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Plimbari in “Targul Iesilor” si degustare de vinuri in R.Moldova 4 - 6 octombrie
Onix:
Eu plec din Brăila, dacă sunt persoane din apropiere care doresc să meargă, mai sunt locuri libere in masină.....două mai precis ;)
Camelia M:
Buna! Eu vin la Iasi din 3 octombrie. Vad ca si-au anuntat participarea persoane pe care le cunosc din alte excursii SC. Abia astept sa ne revedem!
Ciaglic Alexandru:
Costi, eu lucrez in domeniul geotehnic...adică, șantierist! Nu pot estima acum, ce probleme vor fi pe 4 oct. in șantierele de care ma ocup, majoritatea fiind in Roman. Daca nu vor fi probleme, voi pleca in jurul orei 12,00 din Piatra Neamț, sa ajung pana in ora 14,00 la hotel. Daca vor fi probleme...voi ajunge la hotel, in salopeta, casca, bocanci etc...fara o ora precisa. Presupun ca la un hotel de 4*, apa calda funcționează non-stop... Deci, doar pe 4 octombrie, după ora 10,00 voi putea cunoaște exact când ajung in Iasi. Daca nu te grăbești, cu mare placere, putem călători împreună.
costi31:
La mine nu.i problema , am microbuz din ora.n ora...ne auzim la tel cand o fi ! :)
O zi frumoasa va doresc tuturor ! :bow: :flori: O0
clara39:
Buna ziua sunt din Iași daca mai apar locuri pt locali vreau si eu la Cricova 0751780475
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă