Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Plimbari in “Targul Iesilor” si degustare de vinuri in R.Moldova 4 - 6 octombrie
costi31:
Salutari dragilor ! pe ruta Roman / Iasi mai merge cineva ? ;)
luminitaciobanu:
Buna! Da, asa se pare, ca s ar fi suplimentat locurile si ca sunt 40. Dar mai scrie ca pt cei din tara sunt 20, iar pt cei loco sunt 14. Cum e de fapt? Am putut face rezervarea locului, deci sper ca e ok. Weekend fain!
Ciaglic Alexandru:
Costi, eu desi, oarecum local (fiind din Piatra Neamț), tocmai ce am achitat pachetul complet, cu doua nopți de cazare. Ar fi fost păcat sa nu "degustez" vinurile moldovenești, doar ca sa pot conduce, spre casa...Deci, poți alege oricare din cele doua opțiuni...
costi31:
Alexandru , asta cu degustarea m.a incurcat un pic si pe mine :giggle: dar am vazut ca am masina spre Roman seara asa ca raman doar la varianta de o zi ...
Salutari tuturor , sa ne vedem cu bine ! :flori: :thumbup:
costi31:
Salutari din nou ! rectific ....ramane pachetul complet ! Scuze ca nu eram prea hotarat la inceput dar dupa recomandarile Lidiei am ajuns la concluzia ca este mai bine asa , deci ne vedem pe 4 oct. la hotel ! *|*
Alexandru daca pleci cu masina personala poate ma iei si pe mine de la Roman , macar sa stiu cu cine degust vinurile :giggle: multumesc anticipat !
Zile frumoase tuturor ! :kissing: :love: :love: :love:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă