Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 25 - 28 iulie 2019

<< < (9/12) > >>

mariana.baitan:
Hello.

Tania, sugerez sa nu lasi pentru la anul ce poti face acum ;). Nu stiu daca ai remarcat, dar se pare ca Simona (simona_v1@yahoo.com) a renuntat. Ai putea sa o contactezi.

Tania55:
Multumesc mult Mariana, dar s-a ocupat deja. Inca o data va doresc distractie maxima.  *|* :thumbup: :-*

LAURA TM:
Buna, eu vin din Timisoara cu masina proprie, suntem 2 in masina, ar mai fi loc liber pentru inca un doritor.

Traseu: Timisoara-Deva-Alba-Cluj-Bistrita-Vatra Dornei

Vicky:
 ;)Buna si eu vin din Galati cu masina personala. Am locuri in masina, problema este ca de la Vatra Dornei plec mai departe. Daca sunt doritori la dus merg pe ruta Galati-Tecuci sau Focsani, Adjud, Bacau, Gura-Humorului, Campulung-Moldovenesc. Sa ne vedem cu bine ! :applause:

lidia.Iasi:
Cazarea la hotel se face incepand cu ora 14.00. Eu va astept la receptie intre 14.00 - 16.00. Daca ajungeti dupa aceasta ora, veti gasi cheia la receptie.
Pranzul de joi va recomand sa-l luati undeva pe drum sau in statiune, pt ca hotelul ne-a anuntat ca nu mai are restaurantul cu circuit deschis si nici barul. Vom avea micul dejun si cina tip grup in restaurant iar pt o bere si un pahar de vorba vom folosi terasa. Bauturile le puteti aduce de acasa sau cumpara de la magazinul din apropiere.
Intre 15.45 - 18.30 este programata echitatie. Va anunt  cand va cazati in ce serie sunteti
Cina este la 19.30. Va rog sa fiti punctuali pentru ca vreau sa povestim programul pentru urmatoarele zile.

Mai mult de jumatate ati optat si pentru rafting pe Bistrita  *|*. Veti primi echipament complet,deci nu aveti nevoie decat de un prosop. Raftingul este programat vineri, dupa Transrarau, cu Dorna Adventure, o organizatie de profesionisti, infiintata de Salvamont Vatra Dornei. O sa fie o zi plina si faina tare!!

Ne vedem maine! Sa veniti cu voie buna  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă