Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tailanda, plaja, insule, fun 31 ianuarie - 11 februarie 2020

<< < (3/8) > >>

admin:
Asta numai in agentie...Ceea ce tine de mine, asta a fost: sa organizez, sa vad cine si unde merge, si apoi dupa ce agentia imi confirma incasarea sa rezerv. Avem delimitate bine lucrurile si in munca si in...familie... ;D ;D ;D Acum fara gluma, acolo sunt fetele care fiecare priemeste si se ocupa de cate o lucrare. Nu stiu la cine este partea asta si intotdeauna este greu telefonul in 3... :) Deci scrie-le lor, oricum ei asteapta raspunsul pe Email...Sa ne vedem cu bine, veseli, sanatosi si gata de calatorie! Pana atunci la multi ani si Sarbatori Fericite!

admin:
Pregatesc acum un mesaj Email pe care am sa-l transmit astazi, pana la ora 14:00 fiecaruia dintre voi. Daca pana atunci nu l-ati primit, il gasiti copy/paste, in mesajul urmator.

Pana una alta va dau o veste f. buna (intr-un fel o anticipam... :)): "În urma deciziei autorităților thailandeze, în perioada 01.11.2019 – 30.04.2020, cetățenii români sunt exceptați de la plata taxei menționate pentru viza on arrival (pentru călătoriile în scop turistic pentru o perioadă de maxim 15 zile)." Deci nu o sa mai achitati taxa de viza (cei 2000 BHT = 50 EURO, de care va spuneam la servicii care nu sunt incluse).

LUVI I:
Buna Gigi. Ne poti spune cam cati bani(BHT)sa ne luam la noi asa, un minim doar pentru mancare si ceva de baut. intreb ca nu as vrea sa cumpar prea multi si sa raman cu ei...orientativ, din experientele anterioare. Multumesc!

admin:
Primiti pe Email toate informatiile necesare. Acum lucrez la el, ma grabesc sa-l transmit pana la ora promisa.

LUVI I:
Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă