0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Iubitule, un barbat la 46 de ani numai bun! Asa ca nu te mai sfii in ceea ce priveste varsta.
si , "iote" asa, raspundem si topicului : no! ase ne distram noi. facem baza unii de altii
chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihi
Citat din: FIF din Luni, 05 Aprilie 2010, 22:49chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihiCa sa demonstrezi ca ai in inima doar 21, vino la jocuri si lasa seriozitatea varstei masculine ca nu face bine , mai relaxeaza-te putin .
Citat din: Catherinna din Luni, 05 Aprilie 2010, 23:00Citat din: FIF din Luni, 05 Aprilie 2010, 22:49chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihiCa sa demonstrezi ca ai in inima doar 21, vino la jocuri si lasa seriozitatea varstei masculine ca nu face bine , mai relaxeaza-te putin . Are 21, nu 7! Probabil de-aia nu vine!
Citat din: carmentoma din Luni, 05 Aprilie 2010, 23:03Citat din: Catherinna din Luni, 05 Aprilie 2010, 23:00Citat din: FIF din Luni, 05 Aprilie 2010, 22:49chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihiCa sa demonstrezi ca ai in inima doar 21, vino la jocuri si lasa seriozitatea varstei masculine ca nu face bine , mai relaxeaza-te putin . Are 21, nu 7! Probabil de-aia nu vine! Vai de mine, atunci eu sunt la gradinita