La tirgul de antichitati nu am fost ca nu am avut cu cine, in schimb va pot descrie cum m-am "distrat" azi la tirgul de produse traditionale din Piata Matache, loc in care eu ma duc aproape saptaminal. Azi insa am fost tare dezamagita. Nu va povestesc de tiganii de toate virstele, de la 3-4 ani pina la 80, murdari, galagiosi, umblind in grupuri, cu miinile in buzunare( fara sacose, ca doar nu venisera la cumparaturi

), cu ochii dupa posetele cumparatoarelor, inbrincindu-se sau cersind la comercianti. Nu va povestesc nici de amenajarea desfacerii produselor direct pe o portiune de carosabil, cu marfa expusa neigienic in praf si la indemina oricui dorea s-o atinga, de organizarea sub orice critica. N-o sa vorbesc nici de preturile exagerat de mari, ci doar de calitatea slaba a celor expuse spre desfacere. Eu traiam cu impresia ca oamenii de la tara sint mai putin tentati sa insele, decit comerciantii smecheriti de prin orase. Norocul meu ca eu n-am cumparat prea multe pentru ca , din pacate, nu pot minca produse din carne afumate, brinzeturi grase sau cascaval afumat, am vrut numai dulciuri traditionale, gemuri naturale sau produse apicole......dezamagire totala. Plimbarea de azi mi-a lasat un gust amar, si la propriu si la figurat.