Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019

<< < (5/11) > >>

Nina Petre:
E-adevărat ca mai e aproape o lună dar cu 9 persoane pe listă nu avem șanse prea mari la transport organizat.
Mă întreb dacă mașina cu care se face transportul zonal ne-ar putea prelua, contra cost, la o oră stabilită, din Sibiu sau Brașov. Ghidul nostru, Gusti, ne poate spune ceva în acest sens? Că îmi pare destul de greu de aranjat transportul pâna la Bâlea Cascadă dacă nu vii cu mașina personală.

admin:
Nina, din experienta mea, sunt multe persoane care nu se informeaza la timp de pe forum. Si atunci, cand mai ramane o saptamana, sau chiar cateva zile ne transmit Email, ne suna intrebandu-ne cum sa ajunga la destinatie. Parerea mea este ca mai sunt multi din Bucuresti si traseu care nu s-au inscris, fie ca nu au citit, fie ca nu stiu cum sa o faca, fie ca lasa pe mai tarziu. Am sa rog in agentie sa faca fetele de acolo un efort si sa ia legatura cu cei care sunt pe traseul Bucuresti - Balea sau se pot conecta la acesta.

Nina Petre:
Mulțumesc, Gigi!

florian1974:
1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu                                                                                                                                                                                        10.Florian T.

florian1974:
1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu                                                                                                                                                                                               
10.Florian T.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă