Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri si voie buna la Padina Ursului 4 - 6 octombrie 2019
Luca Valentina:
Îmi pare rău, s-au ocupat locurile din mașina mea, sper sa găsești alta varianta. Pe curând.
Mindru gabriela:
Am sunat o acum pe Valentina!!! Nu mai are locuri in mașina din păcate...eu chiar nu am cu ce sa merg!m am inscris in excursie Ptr ca site s- a spus ca se va organiza transport, ! Daca Nu ma ia si pe mine nimeni trebuie sa ma retrag.. :' ! Dar Poate?? Am tel 0753852918 multumesc anticipat!
magda68:
Buna seara. Eu merg cu Carmen V. cu masina mea si mai pot lua o persoana. Plecarea este vineri la ora 12 de la Victoriei. Daca vrea cineva poate sa ma sune la 0728871250 .
magda68:
--- Citat din: Mindru gabriela din Miercuri, 02 Octombrie 2019, 20:25 ---Am sunat o acum pe Valentina!!! Nu mai are locuri in mașina din păcate...eu chiar nu am cu ce sa merg!m am inscris in excursie Ptr ca site s- a spus ca se va organiza transport, ! Daca Nu ma ia si pe mine nimeni trebuie sa ma retrag.. :' ! Dar Poate?? Am tel 0753852918 multumesc anticipat!
--- Terminare citat ---
Gabriela te-am sunat dar ai telefonul inchis.
Costin27:
Buna seara, din Brasov mai pot lua doua persoane, vineri ora 13-14, tel. 0741065350
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă